Menu Search
Close
Kategorije
Home / Za kupce / Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravne obavijesti

Sadržaji objavljeni na internet stranicama Rembol d.o.o., vlasništvo su Rembol d.o.o., i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati.

Rembol d.o.o., nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Rembol j.d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Također, Rembol d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja.

Uvijeti korištenja web shopa:

1. Korištenje:

Pristup ovoj stranici i podatcima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

Internetske stranice Rembol d.o.o. mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem Internet trgovine Rembol d.o.o. obvezujete se poštivati sljedeće Uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Neke od fotografija na Internet trgovini Rembol d.o.o. samo su ilustrativne prirode.

2. Radno vrijeme:

Internet trgovina radi od ponedjeljka do nedjelje od 00:00 do 24:00 h.

U internet trgovini za narudžbe zaprimljene preko vikenda će biti obrađene prvi sljedeći radni dan.

3. Uvjeti kupnje:

Postupak i uvjeti kupnje i prodaje na mrežnim stranicama Internet trgovine Rembol d.o.o. definirani su sljedećim parametrima: narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto Rembol d.o.o. na Internet trgovini omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Kupnja na stranicama Internet trgovine Rembol d.o.o. nije namijenjena inozemnim kupcima, stoga cijene proizvoda neće biti izražene u stranoj valuti. Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn) – i uvećane za PDV.

4. Naručivanje robe:

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac uplati naručen/e proizvod/e.

Rembol d.o.o se nakon narudžbe kupca obvezuje provjeriti stanje naručene robe na skladištu te poslati ponudu kupcu sa točnim rokom isporuke.

Ukoliko Rembol d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda.

5. Otprema robe:

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti.

6. Dostava robe:

Naručena roba dostavlja se na području Republike Hrvatske dostavnom službom.

7. Termini dostave:

Rok dostave naručenih proizvoda ovisi o trenutnom stanju robe na skladištu ,a iznosi 7-35 dana.

Kupac će prilikom slanja ponude biti obaviješten o točnom roku isporuke.

8. Troškovi dostave

Besplatna dostava proizvoda vrijedi za područje Republike Hrvatske.


09. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka te njihovom korištenju:

Rembol d.o.o. se obvezuje da će štititi privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavješćujemo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Rembol d.o.o., a posebno djelatnici Internet trgovine te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Rembol d.o.o. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. Rembol d.o.o. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

10. Registracija:

Da biste se registrirali na Rembol d.o.o. Internet trgovinu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o učinjenim promjenama. Registracijom postajete kupac Rembol d.o.o. Internet trgovine te ste suglasni s ovim Uvjetima i pravilima. Unesene podatke Rembol d.o.o. će upotrebljavati isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili biti dostupni drugim osobama na uvid.

11. Sigurnost:

Prilikom registracije u Rembol d.o.o. Internet trgovinu bit ćete dužni stvoriti lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. U potpunosti ste odgovorni (materijalno i pravno) za sva djela i narudžbe koje su učinjene pod vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome pozivajući naš kontakt broj 091/222 0229  svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati ili pošaljite e-poštu na info@azzardo.com.hr. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u mogućnost postojanja sigurnosnih propusta, nedopuštenoga korištenja usluga ili kršenja uvjeta i pravila, Rembol d.o.o. zadržava pravo od vas tražiti da promijenite lozinku ili trenutačno ukinuti korisnički račun bez prethodne najave.

12. Sigurnost kupovine i naplate

Rembol d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;
Rembol d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Rembol d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge našeg partnera T-Com-a i njihovog Pay Way sustava koji osigurava zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Sva On-line plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz vezu zaštićenu sa 128-bitnom SSL enkripcijom podataka i MD5 algoritmom.


PAY WAY
VisaMastercard13. Vanjske usluge:

Usluge koje Vam pruža – Rembol d.o.o. Internet trgovina ne uključuju troškove koje stvarate rabeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Rembol d.o.o. nije odgovoran za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Molimo vas primite na znanje da sve internetske stranice upotrebljavate isključivo na vaš rizik. Rembol d.o.o. ne daje nikakva jamstva i nije ni u kojem obliku odgovoran i ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje možete pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (servera), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju Rembol d.o.o. ne kontrolira ni u kojem obliku već je na nju samo vezan te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (servera) koje izravno ne kontrolira.

14. Intelektualno vlasništvo:

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama Rembol d.o.o. kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver) i ostali nenavedeni sadržaji objavljeni na ovim stranicama, vlasništvo su ili Rembol d.o.o. ili trgovca ili dobavljača programskih paketa (softvera) te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva te njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena. Ovim istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internetskih stranica Rembol j.d.o.o., pojedinačnih elemenata stranica, dizajna, logotipa te robne marke Rembol d.o.o. bez izričitoga pisanog odobrenja Rembol d.o.o.

15. Dostupnost:

Iako vam Rembol d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Rembol d.o.o. ne može jamčiti da će usluge na internetskim stranicama Rembol d.o.o. odgovarati vašim potrebama. Rembol d.o.o. također ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo vas da je prijavite našem kontakt broju telefon 091/222 0229 ili na e-poštu: info@azzardo.com.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Rembol d.o.o. Internet trgovinu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

16. Ostale Internet stranice:

Rembol d.o.o. Internet trgovina uključuje poveznice na druge internetske stranice, a materijali su na tim stranicama izvan kontrole Rembol d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

17. Cijena:

Prema cijenama po kojima ste naručili artikle bit će vam izrađen račun. Ako je cijena obračunata za neki artikl veća od cijene prikazane prilikom narudžbe, artikl možete vratiti i dobit ćete povrat sredstava.

18. Potvrda narudžbe:

Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje o kupljenim proizvodima, količinama, cijenama i uvjetima dostave. Također ćemo vas obavijestiti o bilo kakvim promjenama stanja vaše narudžbe (promjena vrste artikla ili pakiranja koji nije u ponudi i sl.).

19. Način plaćanja:

Naručene proizvode ili usluge kupac može platiti kreditnom karticom, virmanski, uplatnicom te uplatom na žiro račun Rembol d.o.o. Za naplatu putem Interneta možete se koristiti slijedećim kreditnim karticama: American Express (do 12 rata bez kamata) , MasterCard®, Maestro, Visa.
american.express


Mininalni iznos narudžbe za kupovinu na rate iznosi 500,00 kn.

20. Izmjene:

Molimo vas primite na znanje da Rembol d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim internetskim stranicama. Rembol d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta i pravila te se obvezuje obavijestiti sve registrirane korisnike putem adresa e-pošte koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje svih mrežnih stranica Rembol d.o.o. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo vas obratite se našem kontakt  telefonskom broju 091/222 0229 svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati ili pošaljite e-poštu na info@azzardo.com.hr sa svojim primjedbama i za to se vrijeme nemojte koristiti uslugama Internet trgovine.

21. Pomoć:

Provodimo istraživanja kako bismo dodatno unaprijedili naše proizvode i usluge. Iznimno bismo cijenili vaš doprinos navedenim istraživanjima pitanjima, komentarima, prigovorima i pohvalama. Molimo vas kontaktirajte Rembol d.o.o. kontakt telefonskom 091/222 0229 svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati, pošaljite e-poštu na info@azzardo.com.hr ili nam pišite na adresu Rembol d.o.o., Kopernikova 5, 10000 Zagreb. Molimo vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka elektroničkom poštom može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena elektroničkom poštom smatrat će se nepovjerljivom te Rembol d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, upotrijebi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja. Nadalje, slobodni smo upotrebljavati ideje, nacrte, stručna znanja ili tehnike sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu, uključujući primjerice razvoj, proizvodnju ili marketing proizvoda sadržanih u takvim porukama.

22. Isključenje odgovornosti:

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internetske stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih internetskih stranica ili u vezi s njima. Rembol d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup internetskim stranicama s navedenih lokacija poduzet sam.
RADNO VRIJEME SALONA: ponedjeljak-petak: 9-19h, subota od 9-13h; U SRIJEDU 1.5. NE RADIMO. TERMINI IZVAN RADNOG VREMENA PO DOGOVORU NA TEL.091 222 0229
Showroom Zagreb

Showroom 
Zagreb

Rembol d.o.o. 
Jaruščica 21
10 000 Zagreb
 
T: 091 222 0229

Showroom 
Ljubljana

IQ LIGHTING d.o.o. 
Poslovna enota 
Ljubljana Brnčičeva 13 
1231 Ljubljana Črnuče 

T: 0590 16157 
E: info@iql.si