Menu Search
Close
Kategorije
Home / Za kupce / Reklamacije, prigovori i povrati

Reklamacije, prigovori i povrati

Reklamacije, prigovori i povrati

REKLAMACIJE

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@azzardo.com.hr, kontakt telefon 091 222 0229 ili putem online chata na stranici.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

- može li se proizvod zamjeniti za novi,

- može li se za proizvod vratiti novac,

- da je proizvod potrebno poslati na popravak

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda.

Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 091 222 0229 ili e-mailom na info@azzardo.com.hr

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Ukoliko oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.

Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači mogu rješavati potrošački spor putem tijela za ARPS sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16) . Trgovac Rembol d.o.o. će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom: Centar za mirenje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I, 1000 Zagreb, Hrvatska, ili na www.hup.hr

POVRATI

Roba se može vratiti u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, bez navođenja razloga, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke

Rembol d.o.o. , Kopernikova 5, 10 000 Zagreb sa naznakom – Povrat robe.

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen račun, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio trgovca o raskidu ugovora. U slučaju raskida ugovora potrošač sam vraća kupljeno.

Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Primjerak obrazca za jednokratni raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA - link

Potvrdu primitka obavijesti o jednokratnom raskidu ugovora dostavit ćemo vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Troškovi povrata robe

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ako ste odabrali drugu vrstu isporuke,a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Odgovornost potrošača za umanjenu vrijednost robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Potrošač je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka bez odgađanja, a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak.

Kao prodavatelj ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016. diljem cijele EU vezane za online kupnju bit će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje: http://ec.europa.eu/odr

ODR PLATFORMA

To znači ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
RADNO VRIJEME SALONA: ponedjeljak-petak: 9-19h, subota od 9-13h; U ČETVRTAK 30.5. NE RADIMO; TERMINI IZVAN RADNOG VREMENA PO DOGOVORU NA TEL.091 222 0229
Showroom Zagreb

Showroom 
Zagreb

Rembol d.o.o. 
Jaruščica 21
10 000 Zagreb
 
T: 091 222 0229

Showroom 
Ljubljana

IQ LIGHTING d.o.o. 
Poslovna enota 
Ljubljana Brnčičeva 13 
1231 Ljubljana Črnuče 

T: 0590 16157 
E: info@iql.si